Bollywood marketing

Ons team is gedreven, zowel in de echte als in de virtuele wereld. Sinds 2009 de meest betrouwbare en ervaringsgerichte Bollywood evenementenorganisatiepartner. Met onze ervaringen binnen de doelgroep Bollywood hebben wij veel expertise en toewijding aan hoge servicenormen.  

echte wereld

Bij Bollywood Merchandise doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten disruptieve ervaringen kunnen bieden. Denk aan fysieke presentatie, persoonlijke begeleiding, fotografie, filmproducties. Het meest belangrijkste is,dat wat wij zeggen, is wat wij doen!

Virtuele wereld

De kracht van Sociale Media is heel belangrijk. Jouw Event maken wij zichtbaar via Facebook, Instagram, Tiktok en Snapchat.  Wij maken en beheren  jullie accounts voor meer  winst! Wij maken de accounts aan of zorgen voor eenheid voor het zicht van de bezoeker. Verhalen, Stories, Reels maken we zoveel mogelijk.

Prijzen

Met een kopje koffie bespreken we eerst kosteloos alles. Aan tafel bespreken we de prijzen voor onze diensten op maat om vervolgens een offerte te maken. 

Indian artists:

Bij alle onderstaande shows hebben wij met de organisatoren mooie momenten kunnen maken:

Adnan sami

Atif aslam

sonu nigam


RAHAT F. ALI KHAN

ASHA BHOSLE

Khailash Kher


GURDAS MAAN

JAVED    ALI

Ashok Khare


Sharda Iyengar

KUMAR SANU

AMIT KUMAR


USHA MAN GESHKAR

arjit singh


Contact Us

 

hello@bollywoodmerchandise.nl